English | Română       HOME      PRODUSE IMPORT CHINA      CE FACEM      FAQ      CONTACTEAZA-NE
Import China Afaceri China

Ce facem

1. Necogiem pentru Dvs cele mai competitive preturi din China. Angajatii nostri chinezi cu studii de comert exterior negociaza preturile minime, direct cu fabricantii deorece sunt profesionisti si conform culturii asiatice o pot face mai bine decat orice alt negociator provenind dintr-o alta cultura.

2. Lucram direct cu producatorii cei mai propice cererilor Dvs . Dupa cum se stie, in unele regiuni din China fabricantii nu au tehnologia necesara si nici echipamentele adecvate unor produse cerute de catre piata europena dar Noi lucram cu producatorii din "Noua China" care dispun de ultima generatie de linii de fabricatie si pot proba un control de calitate similar celui din UE. Noi suntem in masura ca dupa examinarea intregii linii de fabricatie sa certificam capacitatile lor de productie ca fiind in conformitate cu cerintele UE.

3. Relatiile noastre . In cultura asiatica " pe cine cunosti " determina de cele mai multe ori succesul sau esecul in comert . Acest concept face parte atat de mult din comertul cu China ca au si o denumire specifica acestuia "Gunxi" pentru dezvoltarea careia este nevoie de ani intregi de experienta, cunostinte , calatorii si rabdare .Noi am lucrat la aceste contacte de ani de zile si ne-am remarcat prin implementarea si dezvoltarea relatiilor de seriozitate si sinceritate atat cu furnizorii cat si cu importatorii pentru ajunge la Gunxi.

4. Noi va oferim preturi minime directe si corecte ale producatorilor chinezi . Deorece va oferim posibilitatea de actiona ca importatori DIRECTI puteti scapa de adaosurile comerciale intermediare.

5. Viteza . Noi si angajatii nostri va putem gasi marfa din China sau fabricantii doriti in cateva zile pe cand accesand netul sau chiar participand la targurile de produse din China ar dura saptamani intregi sau chiar luni de zile , iar conform experientei noastre preturile in cadrul targurilor sunt mai mari decat in alte perioade.

6. Experienta. Ne bazam pe ani de experienta in care am dezvoltat produsele dorite din stadiul de proiect/poza pana la personalizare acestora cu ceea ce va doriti Dvs . Experienta noastra insemna preturi minime,viteza in executie si livrare si calitatea dorita la marfa import China .In cazul defectelor de productie care ar putea interveni pe parcurs ( desi ne luam toate masurile necesare pentru preveni aceste lucruri ) putem remedia aceste probleme inainte de livrarea stabilita.

7. Va putem asista in procesul de import marfa. Va ghidam de-lungul intregului proces de import , proceduri care vi se vor parea simple odata ce ati trecut prin ele.

 

Import China - Cum se importa marfa China de calitate? - Consultanta Gratuita

Galerie produse cu preturi minime: Mobila, Utilaje, Solare, Eoliene, Utilaje Constructii

Nume
Email
Mesaj
Afaceri China Marfa China Import China