English | Românã       HOME      PRODUSE IMPORT CHINA      CE FACEM      FAQ      CONTACTEAZA-NE
Import China Marfa China

FAQ

1.Cu ce fel de produse import China lucrati Dvs?
Noi lucram cu cele mai multe dintre produsele fabricate din metal, plastic, lemn, piatra, ceramica, sticla, piele sau nylon chiar si cu cele textile / produse de imbracaminte sau produse chimice , utilaje .

2.China este singura tara cu care aveti relatii de import ?
China, cu marea ei baza industriala si costuri reduse de munca este principala sursa de import UE si nu numai.

3.Aveti un catalog de produse si producatori disponibil?
Noi nu detinem un catalog in forma tiparita al produselor cu care am lucrat deoarece avem clauze de confidentialitate cu clientii romani pe care le respectam.Multe din produsele importate de noi au fost promovate si constituie branduri romanesti foarte cunoscute. Nu va putem prezenta un catalog al produselor la care am putea ajunge, caci ar insemna sa furnizam o lista cu multe mii de producatori din China.In plus, ne-am lovi pentru anumite produse dorite de clientii nostri, de drepturile de proprietate si / sau brevete asupra produselor de import pe care ei nu doresc sa fie facute publice.

4.De cat timp sunteti in afaceri cu China ?
Incepand cu anul 2000.

5.Cat timp dureza pentru a obtine o cotatie?
In medie, intr-un interval de la 3 zile la aproximtiv 1-2 saptamani puteti primi toate informatiile de la oamenii nostri din China privind marfa de importat din China.

6.Aveti un minim pentru suma tranzactiei?
Valorea minima se pote negocia.Minimul pentru valorea variaza de la fabrica la fabrica, in functie de costurile de instalare si de productie a produsului cerut de Dvs.

7. Produsele nostre pot fi livrate in ambalaje personalizate?
Da, am livrat adeseori produse import China personalizate . Am livrat produse ambalate in pachete individuale blister (plastic clamshell with full color carton insert), in cutii de toate culorile si chiar in cutii la comanda.Va putem oferi produsele in ambalaje din plastic, metal sau lemn de nuc, palisandru sau ratan asigurandu-va ca produsele astfel individualizate vor furniza un plus de valoare in cadrul procesului de vanzare.

8.Odata ce am plasat comanda cat timp va dura pentru a primi de transportul?
Pentru un nou produs cerut producatorilor este nevoie de 7-14 zile pentru realizarea tiparului sau matritei necesare procesului de serie. (Media este de 1/2 luna, atunci cand sunt implicate matrite.) Dar de regula, acestea exista deja iar dupa ce ati plasat comanda aceasta poate ajunge la Dvs in termen de 20-30 de zile. Pentru comenzi repetate la acelasi tip de marfa de import la aceeasi fabrica timpul de livrare este infinit mai scurt.

9.Va inregistrati acorduri de nedivulgare/confidentialitate cu clientii dumnevostra?
Da, la cerere, vom semna acorduri de acest gen- acestea fiind furnizate atat de catre client cat si de catre avocatii nostri.

10.Care sunt costurile totale implicate in procesul de import China?
In plus fata de costul de produs, se vor avea in vedere urmatorele:
1. Taxe vamale. Aceste depind de marfa importata, a se vedea sistemul tatric pe pagina web a DGV.
2. Comisionul nostru, negociabil pentru fiecare comanda in parte, poate fi facturat separat si este subiectul relatiei de comert stabilite contractual si depinde de valoarea importului dorit si alte detalii .
3. TVA-ul per valoare.
4.Asigurarea 0,4% din valoare.
5.Transportul catre destinatie ( de regula portul Constanta – Romania ) care va fi negociat la momentul respectiv al plasarii comenzii si va avea valoarea cea mai competitiva de pe piata .

11.Cum justificati acest comision?
Avem o taxa de 5-7 % din valorea fiecarui transport din China. Acesta este
comisionul nostru pentru va gasi o producatorul corespunzator cerintelor Dvs ,pentru va oferi o cotatie corect negociata,cuprinde analizele noastre privind calitatea si controlul final inainte de expeditie precum si conceperea si elaborarea intregii documentatii de export.Plata se va face in $(cash sau prin banca)iar ca modalitati de plata:100% L/C, T/C 30%(avans la plasarea comenzii)+70%(diferenta la livrare)

12.Trebuie sa va contactam de fiecare data cand vom plasa o comanda?
Da, toate comenzile sunt plasate prin noi.


Import China - Cum se importa marfa China de calitate? - Consultanta Gratuita

Galerie produse cu preturi minime: Mobila, Utilaje, Solare, Eoliene, Utilaje Constructii

Nume
Email
Mesaj
Transport China>
Import China Preturi Minime Consultanta Gratuita