English | Românã       HOME      PRODUSE IMPORT CHINA      CE FACEM      FAQ      CONTACTEAZA-NE
Mobila China Parchet China

Produse Import China

Am contribuit la succesul companiilor romanesti de toate dimensiunile, prin produse de calitate, fabricate in China de la producatori certificati UE, avand cele mai bune preturi de pe piata la : Mobila si Mobilier , Accesorii ; Materiale constructii si finisaje ; Papetarie si IT; Electronice,electrocasnice si hobby ; Sisteme green energy Solare, Eoliene.

Pentru a obtine marfa ceruta de Dvs fabricata in China, avem nevoie de un tipar sau un esantion de produs; orice mostre trebuie sa fie o reprezentare cat mai exacta a produsului pe care doriti sa-l importati.

Reprezentantii nostri, prezenti in China vor cauta producatorul adecvat pentru a da viata produsului dorit; procesul poate dura de la 3 zile pana la maxim 2 saptamani.

Noi am fost de ajutor clientilor nostri inca de la primele lor produse fabricate in China, de la surse de incredere, inca din anul 2000.

Pentru mai multe informatii, referitoare la oricare dintre subiectele : Afaceri China,Import China,Transport China,Marfa China,Mobila china,Solare,Turbine Eoliene,Utilaje Constructii, va rugam sa ne contactati.

mobila import china

Mobila si accesorii
Camere complete hotel, mobila baie, paturi, canapele, fotolii, piele sau textil, lemn masiv sau pal, covoare, perdele, tesaturi, lenjerie

parchet import china

Materiale constructii si finisaje
Usi interior, exterior lemn masiv, parchet stejar, bambus, calorifere, gresie, faianta, sisteme de iluminat, decoratiuni interioare

papetarie import china

Papetarie - IT
Papetarie,birotica,consumabile,rechizite,obiecte promotionale,rame foto clasice si digitale,decoratiuni,sisteme profesionale supraveghere video.

electronice import china

Electronice,electrocasnice si hobby
Obiecte uz gospodaresc casa si gradina,electrocasnice,electronice,materiale plastice,ceramica,sticlarie,produse chimice.

solare import china

Sisteme green energy - solare, eoliene
Sisteme solare si eoliene pentru apa calda compacte si complexe, controlere, invertoare sisteme energie eoliana , boilere solare, colectoare sistem split sau presurizate.

Cum se importa marfa China de calitate?

Galerie produse cu preturi minime: Mobila, Utilaje, Solare, Eoliene, Utilaje Constructii

Nume
Email
Mesaj

Marfa China,Mobila china,Solare,Turbine Eoliene,Utilaje Constructii Marfa China,Mobila china,Solare,Turbine Eoliene,Utilaje Constructii Marfa China,Mobila china,Solare,Turbine Eoliene,Utilaje Constructii